KicMPi x UReason webinar in Dutch

INNO-BREAK sessie met KicMPi

UReason en KicMPi nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze INNO-BREAK.

Datum: 21 maart 2023      Tijd: 15:00-16:00 (CET)         Plaats: Online
KicMPi INNO-BREAK webinar banner
“Inzet proces data voor aansturing onderhoud voor regel kleppen”

Een belangrijke taak van de Reliability Engineer is het implementeren van een betrouwbaarheidsplan waarin inspectie en preventieve onderhoudstaken met toegevoegde waarde worden geïdentificeerd.

Om preventieve onderhoudstaken en vervangingsplanning voor turnarounds te plannen, kunt u OEM-informatie over de operationele levensduur en onderhoudstaken raadplegen. Er zijn verschillende databases die Mean Time To Failure (MTTF) en Mean Time Between Failure (MTBF) gegevens bevatten voor industriële assets. Deze databases kunnen u ondersteunen bij het bepalen van de resterende gebruiksduur (RUL) van uw actuators en kleppen.

Er is een alternatieve benadering, waarbij de reeds beschikbare gegevens worden gebruikt om de klep en het proces te regelen. Dit is waar de UReason Control Valve App om de hoek komt kijken. Waardevolle informatie over stictie, slijtage van de verpakking en de rest van de nuttige levensduur wordt door de app bepaald op basis van echt gebruik en gevonden problemen. De UReason app doet dit aan de hand van deterministische kennismodellen, probabilistische risicomodellen en combineert dit met verschillende AI-modellen.

In dit webinar willen we u laten zien hoe proces data ingezet worden om onderhoud voor regel kleppen aan te sturen.

Klik hier om aan te melden voor 21 maart a.s.

Na aanmelding ontvangt u t.z.t. via mail namens KicMPi een uitnodiging om deel te nemen via Google Meet.

U bent van harte welkom bij onze interactieve innovatie sessies!

Haak in via Google Meet en wordt geïnformeerd over de laatste technische mogelijkheden op het gebied van inspectie, robotica, drone applicaties, vergaande automatisering van onderhoudsprocessen, slimme circulaire onderhoudsconcepten, corrosie reductie technologie en ga zo maar door.

We nodigen alle bedrijven, groot en klein, van harte uit haar meest innovatieve product, dienst of service met link naar onderhoud in de procesindustrie, op interactieve wijze te tonen.

Heeft u een INNO-BREAK gemist?

Kijk de presentaties hier terug

Related Articles